Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESFINTERIOS (312569) - Divino Madrid F.C. (1582287) » 726978062: T75/J7/VII

Liga 726978062 Información oficial sobre el partido 726978062 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.426 (38462)

ESFINTERIOS Alineación oficial del equipo 'ESFINTERIOS' en el partido 6 - 1 FC Espartans Alineación oficial del equipo 'FC Espartans' en el partido
Christian Houdart (8') 1 - 0
Elpidio Papandrea (15') 2 - 0
Manuel Infante (18') 3 - 0
Rodrigo Vaquero (28') 4 - 0
Elpidio Papandrea (34') 5 - 0
5 - 1 Marco Antonio Gandaberro (68')
Leon Zülow (75') 6 - 1
ESFINTERIOS Alineación oficial del equipo 'ESFINTERIOS' en el partido 6 - 1 FC Espartans Alineación oficial del equipo 'FC Espartans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ESFINTERIOS Alineación oficial del equipo 'ESFINTERIOS' en el partido 4 - 0 FC Espartans Alineación oficial del equipo 'FC Espartans' en el partido
Tiene suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESFINTERIOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Christian Houdart va donar a ESFINTERIOS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Elpidio Papandrea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 139 Minuto 18 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ESFINTERIOS Manuel Infante va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ceandro Salazar Baraona va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Rodrigo Vaquero de ESFINTERIOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): ESFINTERIOS va augmentar la diferència quan Elpidio Papandrea no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leon Zülow es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Jesús Lleonart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ceandro Salazar Baraona va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Marvin Reuille de ESFINTERIOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Espartans

Goles Goles

  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Marco Antonio Gandaberro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Espartans i marcant el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Espartans va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Trillo-Figueroa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mustafa Değirmenci de Espartans es va guanyar la targeta groga merescudament.