Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mestalla United (1371441) - Anglachitos (1338327) » 726977779: T75/J6/VII

Liga 726977779 Información oficial sobre el partido 726977779 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.421 (38457)

Los cabrones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cabrones F.C.' en el partido 2 - 0 Dragons F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragons F.C.' en el partido
David Arés (79') 1 - 0
Timoteo Monreal (81') 2 - 0
Los cabrones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cabrones F.C.' en el partido 2 - 0 Dragons F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragons F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los cabrones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cabrones F.C.' en el partido 5 - 2 Dragons F.C. Alineación oficial del equipo 'Dragons F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los cabrones F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en David Arés va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de cabrones.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de cabrones pel centre va donar un gran resultat: el gol de Timoteo Monreal va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): cabrones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan David Arés va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Timoteo Monreal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Iker Petxarroman del cabrones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fernando Cusagages va entorpir al marcador d'en Sergi Codinas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cabrones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Arés va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jaume Ribas de cabrones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en Iker Petxarroman va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Dragons F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Dragons va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Sergio Manso va quedar-se sol davant el porter Nacho Fuenlabrada, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de Nacho Fuenlabrada, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mauro Isasti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Mauro Isasti va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Iñaki Serrahima va estar a punt de posar per davant a Dragons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nacho Fuenlabrada va impedir un gol cantat.