Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Nidea (487301) - Munt Arenys (779233) » 726976639: T75/J1/VII

Liga 726976639 Información oficial sobre el partido 726976639 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.401 (38437)

Futbol Club Nidea Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Nidea' en el partido 1 - 2 Munt Arenys Alineación oficial del equipo 'Munt Arenys' en el partido
José Caetano Ferreira Rego (19') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Lacoste Rivero (21')
1 - 2 Mauricio Moralejo (69')
Futbol Club Nidea Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Nidea' en el partido 1 - 2 Munt Arenys Alineación oficial del equipo 'Munt Arenys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Futbol Club Nidea Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Nidea' en el partido 4 - 1 Munt Arenys Alineación oficial del equipo 'Munt Arenys' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Nidea

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Futbol s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en José Caetano Ferreira Rego per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 28 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Freek Clephas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Futbol van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Freek Clephas no va ser gens encertat.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Futbol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mihajlo Ačković va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marius Straßenfeld.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erick Garrido Lecca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Caetano Ferreira Rego de Futbol es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Munt Arenys

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Arenys va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Carlos Lacoste Rivero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Passats 69 minuts de partit, Arenys es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mauricio Moralejo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Pietro Vignis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Lacoste Rivero va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mirza Hodo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Moreno Cabello va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Moreno Cabello va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos Lacoste Rivero de Arenys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.