Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caudal de Mieres (1339273) - FC Guddy (1460173) » 726975638: T75/J3/VII

Liga 726975638 Información oficial sobre el partido 726975638 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.383 (38419)

Pitos de Caleya Alineación oficial del equipo 'Pitos de Caleya' en el partido 2 - 1 Beep Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Beep Athletic Club' en el partido
Radu-Ion Potlog (35') 1 - 0
1 - 1 Lluís de Bolòs (63')
Ricardo Echauri (89') 2 - 1
Pitos de Caleya Alineación oficial del equipo 'Pitos de Caleya' en el partido 2 - 1 Beep Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Beep Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pitos de Caleya Alineación oficial del equipo 'Pitos de Caleya' en el partido 4 - 1 Beep Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Beep Athletic Club' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitos de Caleya

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Radu-Ion Potlog, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Caleya s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Ricardo Echauri per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Caleya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Riuró, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Ricardo Echauri arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Quirze Dosaiguas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Quirze Dosaiguas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Quirze Dosaiguas va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Federico Alférez García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Javier Albalá va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caleya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Beep Athletic Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Lluís de Bolòs que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paco Riquelme que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Paco Riquelme al minut 55 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jokin Indusi va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 71. En Josep Antoni Macià va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Riquelme de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jokin Indusi de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Alcázar Yunta de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.