Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IrreductiblesRCDE (1583432) - ooppe sad (439376) » 726975313: T75/J6/VII

Liga 726975313 Información oficial sobre el partido 726975313 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.377 (38413)

Maquiavelicos FC Alineación oficial del equipo 'Maquiavelicos FC' en el partido 1 - 2 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
José Salerno (63') 1 - 0
1 - 1 Manel Amado (74')
1 - 2 Oliver Paina (89')
Maquiavelicos FC Alineación oficial del equipo 'Maquiavelicos FC' en el partido 1 - 2 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maquiavelicos FC Alineación oficial del equipo 'Maquiavelicos FC' en el partido 2 - 0 CD L'Horta Alineación oficial del equipo 'CD L'Horta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maquiavelicos FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, José Salerno, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Maquiavelicos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gabriel Simó va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Montero Escobar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Maquiavelicos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrián Martín Muñoz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Olmedo Bazán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Àlex Fogàs estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francisco Montero Escobar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de José Salerno quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Maquiavelicos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Montero Escobar en un 1 contra 1 amb el porter José Plaza Sánchez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Maquiavelicos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan José Salerno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Valencina de Maquiavelicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD L'Horta

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 en Manel Amado va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de L'Horta va ser finalitzada des de l'esquerra per Oliver Paina al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manel Amado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Darius Carreté va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Blanquer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.