Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Knizia United (1421427) - atomick (124287) » 726975279: T75/J7/VII

Liga 726975279 Información oficial sobre el partido 726975279 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.376 (38412)

Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido 1 - 1 atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido
0 - 1 Robbie Thirlwell (27')
Florin Vasiliu (74') 1 - 1
Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido 1 - 1 atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido 2 - 1 atomick Alineación oficial del equipo 'atomick' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,6 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Knizia United

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Knizia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Florin Vasiliu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 陈 (Chen) 偌铨 (Ruoquan)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Knizia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kazimierz Kozicz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maciej Neukirch.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jussi Lassila va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Mamede Lordelo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Knizia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florin Vasiliu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jussi Lassila de Knizia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

atomick

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Robbie Thirlwell es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alvaro Temoche, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Ugo Ciancarella va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alvaro Temoche, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Robbie Thirlwell va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Eduard Klochkov de atomick va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.