Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamandra Charra (1435763) - Knighters (1419142) » 726975077: T75/J3/VII

Liga 726975077 Información oficial sobre el partido 726975077 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.373 (38409)

Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido 3 - 0 Knighters Alineación oficial del equipo 'Knighters' en el partido
Ivan Shamray (6') 1 - 0
Kudret Ersü (22') 2 - 0
Şinasi Cebrail (40') 3 - 0
Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido 3 - 0 Knighters Alineación oficial del equipo 'Knighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido 4 - 0 Knighters Alineación oficial del equipo 'Knighters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamandra Charra

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar Salamandra amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ivan Shamray va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 135 Minuto 22 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Kudret Ersü va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Salamandra va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Şinasi Cebrail progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Salamandra van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Robin Dusseaux no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Ivan Shamray va sorprendre Victoriano Guadalajara amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ivan Shamray, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adrián Abiega va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Victoriano Guadalajara al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 慎太郎 (Shintaro) 青木 (Aoki) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kudret Ersü va rematar alt.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elias Robinson per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Victoriano Guadalajara va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Knighters

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Knighters van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mauricio Villamizar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Peruxu Pascual va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Toni Alamegó, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Alejandro Valdés de Knighters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.