Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tirititrantrantran (1431173) - Los Naranjitos F.C (440098) » 726974683: T75/J2/VII

Liga 726974683 Información oficial sobre el partido 726974683 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.366 (38402)

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 6 - 0 Los Naranjitos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos F.C' en el partido
Roberto Cendoya (21') 1 - 0
Javier Roca (27') 2 - 0
Juan Luis Egaña (28') 3 - 0
Martín Cebreiros (36') 4 - 0
Salvador Groba (65') 5 - 0
Francisco Javier Campero (90') 6 - 0
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 6 - 0 Los Naranjitos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 6 - 0 Los Naranjitos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Tirititrantrantran va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Roberto Cendoya va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Tirititrantrantran va augmentar la diferència quan Javier Roca no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Tirititrantrantran va aconseguir el 3 - 0 quan Juan Luis Egaña va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Tirititrantrantran va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Martín Cebreiros va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tirititrantrantran pel centre va donar un gran resultat: el gol de Salvador Groba va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tirititrantrantran va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Javier Campero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafa Benítez de Tirititrantrantran va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Francisco Javier Campero va llançar un penal al minut 61. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Francisco Javier Campero va sortir molt desviat al minut 63.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Roca per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Toro Calderón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Javier Roca de Tirititrantrantran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Naranjitos F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillermo Donoso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Máximo Caxete de Naranjitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Neira de Naranjitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Lapetra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.