Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POUS FC (772541) - Kansas CF (47748) » 726974444: T75/J12/VII

Liga 726974444 Información oficial sobre el partido 726974444 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.361 (38397)

Aca CF Alineación oficial del equipo 'Aca CF' en el partido 2 - 0 Kansas CF Alineación oficial del equipo 'Kansas CF' en el partido
Manel Montalvà (24') 1 - 0
Manel Montalvà (69') 2 - 0
Aca CF Alineación oficial del equipo 'Aca CF' en el partido 2 - 0 Kansas CF Alineación oficial del equipo 'Kansas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aca CF Alineación oficial del equipo 'Aca CF' en el partido 1 - 3 Kansas CF Alineación oficial del equipo 'Kansas CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aca CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 24 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Manel Montalvà. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Manel Montalvà va incrementar l'avantatge de Aca amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo César Villamizar va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Alejandro Gilabert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Amaiur Askatsua quasi marca en una jugada assajada de córner que Claudio Purificacion havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Àngel Gatuellas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Gilabert va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Úrculo de Aca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gumersindo Feijoo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kansas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Patroclo Porras, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rodolfo Echezarreta va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kleber Corozo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Raúl Tarazona va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Francisco Galdón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rodolfo Echezarreta va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Patroclo Porras quasi aconsegueix empatar per Kansas al minut 66, però Juan Francisco Galdón va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.