Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia campió (1431433) - Johaneros FC (1369841) » 726974179: T75/J1/VII

Liga 726974179 Información oficial sobre el partido 726974179 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.357 (38393)

Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 0 Johaneros FC Alineación oficial del equipo 'Johaneros FC' en el partido
Steinar Djúpagil (7') 1 - 0
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 1 - 0 Johaneros FC Alineación oficial del equipo 'Johaneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido 4 - 2 Johaneros FC Alineación oficial del equipo 'Johaneros FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia campió

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Fausto Lulli la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Steinar Djúpagil que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Valencia ho intentava per la dreta per mitjà de Jordan Loewen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Andrea Nauer de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordan Loewen de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Johaneros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francisco Iturrioz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Johaneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Vuelta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jorge Ledu va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Rovira quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.