Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HOTTAY.CF (800015) - Stologom (1365876) » 726973923: T75/J8/VII

Liga 726973923 Información oficial sobre el partido 726973923 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.352 (38388)

HOTTAY.CF Alineación oficial del equipo 'HOTTAY.CF' en el partido 0 - 3 Stologom Alineación oficial del equipo 'Stologom' en el partido
0 - 1 Rafael Pinheiro da Silva (27')
0 - 2 Moritz Paules (62')
0 - 3 Vladimir Nogovitsyn (89')
HOTTAY.CF Alineación oficial del equipo 'HOTTAY.CF' en el partido 0 - 3 Stologom Alineación oficial del equipo 'Stologom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HOTTAY.CF Alineación oficial del equipo 'HOTTAY.CF' en el partido 0 - 4 Stologom Alineación oficial del equipo 'Stologom' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOTTAY.CF

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Ribera Egea va ridiculitzar a en Stevenson Canzo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HOTTAY.CF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Ribera Egea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HOTTAY.CF va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Laureano Obregón va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): HOTTAY.CF van sortir al contraatac al minut 65, però Henri Forsell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Ribera Egea de HOTTAY.CF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Stologom

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Rafael Pinheiro da Silva donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Moritz Paules de Stologom l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 62 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vladimir Nogovitsyn va augmentar l'avantatge de Stologom a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moritz Paules que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Erwin Krijnen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Iuri Folcarelli gairebé marca per a Stologom al minut 35 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 60 per Erwin Krijnen va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Mathieu Falleur de Stologom va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.