Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Escabriolentos (1338029) - Los Zuabes (1598472) » 726973833: T75/J14/VII

Liga 726973833 Información oficial sobre el partido 726973833 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.350 (38386)

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 0 - 2 Los Zuabes Alineación oficial del equipo 'Los Zuabes' en el partido
0 - 1 王 (Wang) 景岷 (Jingmin) (2')
0 - 2 Israel Iturralde (89')
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 0 - 2 Los Zuabes Alineación oficial del equipo 'Los Zuabes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 1 - 1 Los Zuabes Alineación oficial del equipo 'Los Zuabes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Escabriolentos sortien al contraatac. La falta llançada per Rubén Enrique Cosaire va sortir força alta sense massa perill.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Rubén Enrique Cosaire de Escabriolentos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Veríssimo Neves.

Los Zuabes

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Zuabes 王 (Wang) 景岷 (Jingmin) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Israel Iturralde va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Zuabes.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Henri Monier va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xavier Caubet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 曾 (Zeng) 昉伟 (Fangwei) després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Antonio Serrano Lázaro va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): 王 (Wang) 景岷 (Jingmin), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zuabes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Siegfried Hundert va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 王 (Wang) 景岷 (Jingmin) de Zuabes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Kurt Brea de Zuabes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.