Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Escabriolentos (1338029) - Sporting Koalas (311570) » 726973803: T75/J6/VII

Liga 726973803 Información oficial sobre el partido 726973803 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.350 (38386)

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 2 - 0 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
Alejandro Pérez (24') 1 - 0
Qiyas Rüstəmov (76') 2 - 0
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 2 - 0 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 5 - 1 Sporting Koalas Alineación oficial del equipo 'Sporting Koalas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Pérez, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Carl Way va pentinar un córner cap al segon pal que Qiyas Rüstəmov va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Escabriolentos va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Lino Miguel Rocha va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El jugador local Floriaan Vervloesem per poc que no incrementa el marcador al minut 58. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ted Bratengeier va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ted Bratengeier al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Pérez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sporting Koalas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Silvano Gaccioli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Strahil Lyubenov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Daniel Dermann quasi aconsegueix empatar per Sporting al minut 56, però Iván Sabariego va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 59, el Sporting estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pellegrino Schipsi va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Strahil Lyubenov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Strahil Lyubenov.