Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. Sanxenxo (485388) - ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM (1416434) » 726972744: T75/J8/VII

Liga 726972744 Información oficial sobre el partido 726972744 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.331 (38367)

FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido 0 - 1 ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM Alineación oficial del equipo 'ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM' en el partido
0 - 1 Luis Guil (75')
FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido 0 - 1 ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM Alineación oficial del equipo 'ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido 2 - 0 ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM Alineación oficial del equipo 'ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. Sanxenxo

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Joan David Perret va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Pedro Pereda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sanxenxo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Sanxenxo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Torres Guerra, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Joan David Perret tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): José Torres Guerra de Sanxenxo va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Valerio Gazo no va poder aturar Luis Guil de IGLESIAS, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 75 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): IGLESIAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zacarías Zalaca va desviar el xut final de Pepe Saura després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Pol Gasulla va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepe Saura de IGLESIAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Pol Gasulla de IGLESIAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.