Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Muros F.C. (440076) - FC. Sanxenxo (485388) » 726972741: T75/J3/VII

Liga 726972741 Información oficial sobre el partido 726972741 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.331 (38367)

Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 5 - 3 FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido
José Antonio Nieto-Armijo (2') 0 - 1
Lluís de Fàbregas (7') 1 - 1
Hubert Nieznaj (21') 2 - 1
Cherif Cherrad (23') 3 - 1
3 - 2 Jesús Velandia (65')
Joan Ximeno (76') 4 - 2
Joan Ximeno (77') 5 - 2
5 - 3 José Torres Guerra (90')
Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 5 - 3 FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 5 - 0 FC. Sanxenxo Alineación oficial del equipo 'FC. Sanxenxo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isturgi CD

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En José Antonio Nieto-Armijo va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Passat el minut 7 de joc, Lluís de Fàbregas facilitava les coses al Isturgi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. Hubert Nieznaj el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Isturgi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cherif Cherrad va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Isturgi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joan Ximeno va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joan Ximeno, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Hubert Nieznaj es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Isturgi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan José Antonio Nieto-Armijo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Zacarías Zalaca al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Ximeno va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Antonio Nieto-Armijo per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Zacarías Zalaca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hüsmen Nehir de Isturgi es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

FC. Sanxenxo

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Jesús Velandia va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Sanxenxo en aconseguir el 3 - 2.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular José Torres Guerra de Sanxenxo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ulises Oranguyen va ridiculitzar a en Marcos Sebastián Borda amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sanxenxo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valerio Gazo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ulises Oranguyen va deixar a Juan Pedro Urbaneja assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.