Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radiohead Freaks Atlético (1415425) - UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA (1461871) » 726972209: T75/J14/VII

Liga 726972209 Información oficial sobre el partido 726972209 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.321 (38357)

Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido 1 - 3 UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA Alineación oficial del equipo 'UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA' en el partido
0 - 1 Juan Santillana (13')
Abdelwajid Alam (38') 1 - 1
1 - 2 Manuel Dora (59')
1 - 3 Manuel Dora (91')
Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido 1 - 3 UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA Alineación oficial del equipo 'UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Radiohead Freaks Atlético Alineación oficial del equipo 'Radiohead Freaks Atlético' en el partido 3 - 2 UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA Alineación oficial del equipo 'UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiohead Freaks Atlético

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Koldo Puente estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Abdelwajid Alam va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Radiohead la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Radiohead va posar setge sobre la defensa central visitant però en Camillo Fraviga no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Radiohead va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manel Gomide la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Manel Gomide va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Radiohead se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Vicente Abelleira va estar a punt de marcar al minut 60 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 91, el Radiohead estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Joan Casamort va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Juan Santillana de UTRILLAS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): UTRILLAS agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Dora amb mestria.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Dora, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Luis Colunga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Jay Pike, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Colunga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Jay Pike, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. UTRILLAS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Dora de UTRILLAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Álvarez Sánchez de UTRILLAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.