Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OLSANALI F.C (441580) - SC Fornos (311543) » 726971414: T75/J11/VII

Liga 726971414 Información oficial sobre el partido 726971414 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.307 (38343)

OLSANALI F.C Alineación oficial del equipo 'OLSANALI  F.C' en el partido 0 - 0 SC Fornos Alineación oficial del equipo 'SC Fornos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OLSANALI F.C Alineación oficial del equipo 'OLSANALI  F.C' en el partido 0 - 1 SC Fornos Alineación oficial del equipo 'SC Fornos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLSANALI F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Minorisa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kabasele Solda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lubomír Kabela.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Minorisa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Baptiste Baret en un 1 contra 1 amb el porter Lubomír Kabela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Baptiste Baret va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Kabasele Solda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Baptiste Baret va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fornos. La jugada d'estratègia del Minorisa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wilhelm Woidich va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kabasele Solda de Minorisa es va guanyar la targeta groga merescudament.

SC Fornos

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Maurycy Hućko va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fornos Ciro Giambartino quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Álvaro Ricardo Fernandes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.