Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sezar Blue (1435874) - U.D. Málaga (313843) » 726970732: T75/J8/VII

Liga 726970732 Información oficial sobre el partido 726970732 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.295 (38331)

Sezar Blue Alineación oficial del equipo 'Sezar Blue' en el partido 0 - 4 U.D. Málaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Málaga ' en el partido
0 - 1 Carlos Escayola (23')
0 - 2 Nacho Gómez de Bonilla (53')
Jorge Escofet (58') 0 - 3
0 - 4 Nacho Gómez de Bonilla (78')
Sezar Blue Alineación oficial del equipo 'Sezar Blue' en el partido 0 - 4 U.D. Málaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Málaga ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sezar Blue Alineación oficial del equipo 'Sezar Blue' en el partido 1 - 2 U.D. Málaga Alineación oficial del equipo 'U.D. Málaga ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sezar Blue

Goles Goles

  • 125 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Jorge Escofet va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 3 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sezar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sejo Astorga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Benito de la Riva es va comportar com un juvenil al minut 63 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Belart de Sezar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D. Málaga

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Escayola va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Nacho Gómez de Bonilla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 0 - 2 per a Málaga.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Málaga va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nacho Gómez de Bonilla, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Navas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Málaga va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Carlos Escayola va quedar-se sol davant el porter Julio Claudio Escornallón, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pánfilo da Teixeira després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julio Claudio Escornallón va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Carlos Escayola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Málaga va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alberto Navas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Moliner. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Carlos Escayola de Málaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Navas.