Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Varella (485381) - GarFy F.C. (434681) » 726970255: T75/J1/VII

Liga 726970255 Información oficial sobre el partido 726970255 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.287 (38323)

At. Varella Alineación oficial del equipo 'At. Varella' en el partido 3 - 1 GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido
0 - 1 Alfredo Alvarez (19')
Miguel Ángel Lombardi (53') 1 - 1
Giulio Pignatale (60') 2 - 1
Jean-Pierre Eschle (72') 3 - 1
At. Varella Alineación oficial del equipo 'At. Varella' en el partido 3 - 1 GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Varella Alineación oficial del equipo 'At. Varella' en el partido 2 - 0 GarFy F.C. Alineación oficial del equipo 'GarFy F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Varella

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Varella aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Miguel Ángel Lombardi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giulio Pignatale, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Varella va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean-Pierre Eschle progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kelsey Plummer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En George-Marian Tănasă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Lombardi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Varella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Kelsey Plummer tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Antonio Echebelz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giulio Pignatale! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ingemann Kalhøj de Varella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GarFy F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Alfredo Alvarez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, GarFy, al minut 19. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): GarFy va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Javier Candamo de Tablas va anar a parar a les mans del porter.