Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hondarribi Titans (1430868) - FlameDance (311821) » 726969360: T75/J1/VII

Liga 726969360 Información oficial sobre el partido 726969360 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.271 (38307)

LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido 2 - 2 Madrid chamartin Alineación oficial del equipo 'Madrid chamartin' en el partido
0 - 1 José Ángel Ferrer (21')
Fayad Hajaji (54') 1 - 1
Uri Tufet (56') 2 - 1
2 - 2 Juan Antonio Casal Huerta (66')
LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido 2 - 2 Madrid chamartin Alineación oficial del equipo 'Madrid chamartin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido 4 - 1 Madrid chamartin Alineación oficial del equipo 'Madrid chamartin' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LUCKYMONKEY

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Després de 54 minuts de partit, Fayad Hajaji igualava per LUCKYMONKEY en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va premiar LUCKYMONKEY amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Uri Tufet va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Albert Surrell! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): LUCKYMONKEY va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joaquín Sánchez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Dalana.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 管 (Guan) 嘉忠 (Jiazhong) hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Fecund Cervelló del LUCKYMONKEY ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Fayad Hajaji gairebé va marcar per a LUCKYMONKEY des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Fayad Hajaji arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Sánchez.

Madrid chamartin

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan José Ángel Ferrer va posar els visitants chamartin per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Antonio Casal Huerta va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del chamartin, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Marcos Raimundez va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 65, en un 1 contra 1 amb el porter, però Eduardo Fillola va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pere Lluís Maymó des de l'esquerra.