Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Aranjuez (1585949) - Wachopiro (1597253) » 726969273: T75/J6/VII

Liga 726969273 Información oficial sobre el partido 726969273 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.269 (38305)

Sporting de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Sporting de Aranjuez' en el partido 0 - 2 Wachopiro Alineación oficial del equipo 'Wachopiro' en el partido
0 - 1 Naveen Kumar (28')
0 - 2 Petri Irigoiartea (87')
Sporting de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Sporting de Aranjuez' en el partido 0 - 2 Wachopiro Alineación oficial del equipo 'Wachopiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de Aranjuez Alineación oficial del equipo 'Sporting de Aranjuez' en el partido 1 - 4 Wachopiro Alineación oficial del equipo 'Wachopiro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Aranjuez

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 4, el Sporting estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Miguel Méndez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Beneitez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Fortún Mínguez de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Wachopiro

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Naveen Kumar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Petri Irigoiartea va augmentar l'avantatge de Wachopiro a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Petri Irigoiartea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Noboa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ulrik Persson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Tradacete es va comportar com un juvenil al minut 75 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Navot Sefarad va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miklós Brezovcsik després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Noboa va poder desviar-lo a córner.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Wachopiro sortien al contraatac. La falta llançada per Ulrik Persson va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emerson Meliante de Wachopiro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naveen Kumar de Wachopiro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.