Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Astorga (120593) - C.D. Cavernicola (314144) » 726968277: T75/J11/VII

Liga 726968277 Información oficial sobre el partido 726968277 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.251 (38287)

SD Astorga Alineación oficial del equipo 'SD Astorga' en el partido 1 - 2 C.D. Cavernicola Alineación oficial del equipo 'C.D. Cavernicola' en el partido
0 - 1 Zeru Ziorraga (59')
Davide Rabatti (76') 1 - 1
1 - 2 Jorge Ricart (81')
SD Astorga Alineación oficial del equipo 'SD Astorga' en el partido 1 - 2 C.D. Cavernicola Alineación oficial del equipo 'C.D. Cavernicola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD Astorga Alineación oficial del equipo 'SD Astorga' en el partido 2 - 0 C.D. Cavernicola Alineación oficial del equipo 'C.D. Cavernicola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Astorga

Goles Goles

  • 114 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Davide Rabatti no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 80, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Davide Rabatti sempre els tira per la dreta i en Tristen Sabbah, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

C.D. Cavernicola

Goles Goles

  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zeru Ziorraga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Ricart de Cavernicola va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Cavernicola va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Ander va desviar el xut final de Raúl Goicolejea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cavernicola, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Alfons Icking va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cavernicola va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zeru Ziorraga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cavernicola va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfons Icking, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.