Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburones Verdes FC (436244) - Almassera FC (1583809) » 726968114: T75/J12/VII

Liga 726968114 Información oficial sobre el partido 726968114 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.248 (38284)

Tiburones Verdes FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones Verdes FC' en el partido 0 - 0 Almassera FC Alineación oficial del equipo 'Almassera FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tiburones Verdes FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones Verdes FC' en el partido 4 - 0 Almassera FC Alineación oficial del equipo 'Almassera FC' en el partido
Es un cenizo 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiburones Verdes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Tiburones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Manuel Pozuelo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Lluís Deixona.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jordi Miquel Solanellas va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alfredo Casajús, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Tiburones va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però José María Cózar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tiburones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauro Serrano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Casajús va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Tiburones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nil Aragonès en un 1 contra 1 amb el porter Pere Lluís Deixona, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Nil Aragonès va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tiburones.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Tiburones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Miquel Solanellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan José Bayón de Tiburones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Almassera FC

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28, Raúl Girón de Almassera va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerardo Martí de Almassera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.