Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mararayo (1583849) - Espartanos del Java (1592421) » 726967731: T75/J14/VII

Liga 726967731 Información oficial sobre el partido 726967731 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.241 (38277)

Real Mararayo Alineación oficial del equipo 'Real Mararayo' en el partido 1 - 0 Espartanos del Java Alineación oficial del equipo 'Espartanos del Java' en el partido
Dani Serramitjana (65') 1 - 0
Real Mararayo Alineación oficial del equipo 'Real Mararayo' en el partido 1 - 0 Espartanos del Java Alineación oficial del equipo 'Espartanos del Java' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mararayo Alineación oficial del equipo 'Real Mararayo' en el partido 1 - 1 Espartanos del Java Alineación oficial del equipo 'Espartanos del Java' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mararayo

Goles Goles

  • 120 Minuto 65 (Gol de falta): Dani Serramitjana va donar a Mararayo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 3, tothom va saber perquè en Segismundo Garcés de Marcilla era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Monné va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Xurxo Texeira rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amb 39 minuts disputats, Dani Serramitjana gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Luigi Antonio Vittoria va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Monné de Mararayo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Espartanos del Java

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Espartanos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eugénio Melo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Espartanos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Geroldi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Espartanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Mohd Aladdin Mohd Khairil va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Boroszló Bita va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erik Kijek.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sizwe Matlou es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.