Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Oriñón (1372144) - orion23 (1598800) » 726967516: T75/J3/VII

Liga 726967516 Información oficial sobre el partido 726967516 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.238 (38274)

Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 3 - 0 Vallecas FC Alineación oficial del equipo 'Vallecas FC' en el partido
Custodio Angudes (15') 1 - 0
Luis Gorocín (42') 2 - 0
Baptista Maynegra (65') 3 - 0
Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 3 - 0 Vallecas FC Alineación oficial del equipo 'Vallecas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 8 - 0 Vallecas FC Alineación oficial del equipo 'Vallecas FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Oriñón

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Athletic s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Custodio Angudes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luis Gorocín va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Athletic va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Baptista Maynegra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Gorocín, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Xenobio López de Athletic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Custodio Angudes va marxar per velocitat al minut 41 i va fer una passada de la mort a Nikos Kakaris, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rogelio Arostegui va rematar alt.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Athletic ho intentava per la dreta per mitjà de Rogelio Arostegui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rogelio Arostegui de Athletic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Robles al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xenobio López va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Vallecas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Mellado Ruiz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jesús Camfullos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio Gadéas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Camfullos de Vallecas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.