Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Libre FC (488404) - Racing Garrotxa (488063) » 726967218: T75/J12/VII

Liga 726967218 Información oficial sobre el partido 726967218 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.232 (38268)

FC Hercules de Alicante Alineación oficial del equipo 'FC Hercules de Alicante' en el partido 0 - 6 Racing Garrotxa Alineación oficial del equipo 'Racing Garrotxa' en el partido
0 - 1 Simeón Sastre Martin (13')
0 - 2 Jesús Albores (16')
0 - 3 Sikko Ruiter (19')
0 - 4 Simeón Sastre Martin (49')
0 - 5 Simeón Sastre Martin (76')
0 - 6 Tarek Heberger (80')
FC Hercules de Alicante Alineación oficial del equipo 'FC Hercules de Alicante' en el partido 0 - 6 Racing Garrotxa Alineación oficial del equipo 'Racing Garrotxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Hercules de Alicante Alineación oficial del equipo 'FC Hercules de Alicante' en el partido 0 - 6 Racing Garrotxa Alineación oficial del equipo 'Racing Garrotxa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hercules de Alicante

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antonio Alberti Rovira no va ser aprofitada per en Sigurd Willumsen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Alberti Rovira.

Racing Garrotxa

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hercules. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Simeón Sastre Martin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Garrotxa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 13.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Albores de Garrotxa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 16 de partit.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Sikko Ruiter va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Rewa Partridge va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Garrotxa, Simeón Sastre Martin, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Simeón Sastre Martin, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Tarek Heberger va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Garrotxa. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Ángel Andrés Olmos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Ángel Andrés Olmos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Julián Caldes va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hercules. La jugada d'estratègia del Garrotxa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marko Wetzig va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.