Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atlético de Barcelona FC (440312) - Yalee C. F (776754) » 726966614: T75/J1/VII

Liga 726966614 Información oficial sobre el partido 726966614 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.222 (38258)

atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido 2 - 3 Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido
0 - 1 Julio César Viesca (4')
Sabat Belandia (33') 1 - 1
1 - 2 Diego Posch (66')
1 - 3 Huc Llongueras (80')
Jaime Mendoza (81') 2 - 3
atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido 2 - 3 Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atlético de Barcelona FC Alineación oficial del equipo 'atlético de Barcelona FC' en el partido 2 - 1 Yalee C. F Alineación oficial del equipo 'Yalee C. F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atlético de Barcelona FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barcelona amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Sabat Belandia en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Jaime Mendoza va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Huc Llongueras no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Evigui estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Antonio Ramírez de Barcelona va intentar batre la porteria rival al minut 6 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Baldasar Agarri va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Yalee C. F

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Yalee eren letals, i Julio César Viesca va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 66 minuts quan Bucéfalo Lombardero va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Diego Posch, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Yalee per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Huc Llongueras. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Héctor Agüero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Osvaldo Avión no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Yalee va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Héctor Agüero va desviar el xut final de Rubén Joara després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Yalee va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Julio César Viesca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Tamés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.