Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PobleNou23 (310362) - Burgos C.F. S.A.D. (441268) » 726966109: T75/J1/VII

Liga 726966109 Información oficial sobre el partido 726966109 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.213 (38249)

PobleNou23 Alineación oficial del equipo 'PobleNou23' en el partido 0 - 4 Burgos C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Burgos C.F. S.A.D.' en el partido
0 - 1 Celso Quiroz (42')
0 - 2 Oliver Herth (51')
0 - 3 Timos Dimitrellos (72')
0 - 4 Gigi Rapanelli (83')
PobleNou23 Alineación oficial del equipo 'PobleNou23' en el partido 0 - 4 Burgos C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Burgos C.F. S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PobleNou23 Alineación oficial del equipo 'PobleNou23' en el partido 0 - 4 Burgos C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Burgos C.F. S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PobleNou23

Goles Goles

  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Tobías Chamoso va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Timos Dimitrellos va aprofitar el regal, anotant el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fávila Garagarza va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Christian Cristancho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tobías Chamoso de PobleNou23 va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Samuele Pintore al minut 41 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joan Anton Carda va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Samuele Pintore va disposar d'una bona oportunitat al minut 61, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adrián Vázquez Ochoa no va entrar per centímetres.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Joan Anton Carda va rebre molts aplaudiments. Al minut 75 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Adrián Vázquez Ochoa va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Burgos C.F. S.A.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Celso Quiroz quedar desmarcat i marcar per a BCF al minut 42. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a BCF l'avantatge per 0 - 2. Oliver Herth en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gigi Rapanelli de BCF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Adrián Valdero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 18 de joc.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BCF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gigi Rapanelli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BCF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Attilio Micciani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Timos Dimitrellos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BCF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Uno Pettersson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Uno Pettersson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gigi Rapanelli de BCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.