Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senglars del Montseny (995939) - Gavà del Munt (1418436) » 726966046: T75/J13/VII

Liga 726966046 Información oficial sobre el partido 726966046 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.211 (38247)

Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido 0 - 0 Gavà del Munt Alineación oficial del equipo 'Gavà del Munt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Senglars del Montseny Alineación oficial del equipo 'Senglars del Montseny' en el partido 0 - 1 Gavà del Munt Alineación oficial del equipo 'Gavà del Munt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Senglars del Montseny

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Senglars va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adriano Alves Tavares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el Senglars va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Cyril Lagarde va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Marcelino Hoz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Barciela no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Frerik Dhuyvetters estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Senglars va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Marcelino Hoz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Senglars van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Juan Diego Pérez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Adriano Alves Tavares de Senglars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gavà del Munt