Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

viscabarza (1415165) - Sankeadores Nocturnos (436499) » 726965384: T75/J1/VII

Liga 726965384 Información oficial sobre el partido 726965384 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.200 (38236)

viscabarza Alineación oficial del equipo 'viscabarza' en el partido 4 - 0 Sankeadores Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Sankeadores Nocturnos' en el partido
Ramón Hoces (5') 1 - 0
Óscar Galliners (6') 2 - 0
Manuel Recio Martín (84') 3 - 0
Abdennasser Benabdallah (86') 4 - 0
viscabarza Alineación oficial del equipo 'viscabarza' en el partido 4 - 0 Sankeadores Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Sankeadores Nocturnos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
viscabarza Alineación oficial del equipo 'viscabarza' en el partido 3 - 0 Sankeadores Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Sankeadores Nocturnos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

viscabarza

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): viscabarza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Ramón Hoces va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Óscar Galliners va incrementar l'avantatge de viscabarza amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): viscabarza va aconseguir el 3 - 0 quan Manuel Recio Martín va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Abdennasser Benabdallah va augmentar l'avantatge de viscabarza a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): viscabarza va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Hoces va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramón Pérez.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Manuel Recio Martín de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): viscabarza va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Jaume Riusech va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Óscar Galliners de viscabarza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Hoces per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ramón Pérez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Recio Martín de viscabarza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lluís-Anton Lledó de viscabarza es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Hoces de viscabarza es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sankeadores Nocturnos

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ibio Lanzol.