Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Logroñes Club Deportivo (437663) - valencia promesas (1590201) » 726965362: T75/J10/VII

Liga 726965362 Información oficial sobre el partido 726965362 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.199 (38235)

Logroñes Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Logroñes Club Deportivo' en el partido 4 - 0 valencia promesas Alineación oficial del equipo 'valencia promesas' en el partido
Francisco Calomarde (69') 1 - 0
Serafí Duocastella (73') 2 - 0
Ernesto Guillén de Fitero (76') 3 - 0
Ramón Plain (82') 4 - 0
Logroñes Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Logroñes Club Deportivo' en el partido 4 - 0 valencia promesas Alineación oficial del equipo 'valencia promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Logroñes Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Logroñes Club Deportivo' en el partido 3 - 1 valencia promesas Alineación oficial del equipo 'valencia promesas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logroñes Club Deportivo

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Dino Calahorro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportivo, Francisco Calomarde, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Deportivo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Serafí Duocastella va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Ernesto Guillén de Fitero de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82 en Ramón Plain va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Francisco Calomarde va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Francisco Calomarde va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Calahorro de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

valencia promesas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Jesús Llavallol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pablo Barbancho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): valencia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan José Gordillo va quedar-se sol davant el porter Pablo Barbancho, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67 en Jesús Llavallol va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Ketil Sakshaug de valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.