Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Ceitil (437444) - SD Cervo-Sargadelos (118538) » 726965166: T75/J3/VII

Liga 726965166 Información oficial sobre el partido 726965166 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.196 (38232)

Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido 3 - 0 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
David Obregón (14') 1 - 0
Malick Rouga (23') 2 - 0
Malick Rouga (64') 3 - 0
Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido 3 - 0 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido 3 - 0 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Ceitil

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): David Obregón va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Malick Rouga va augmentar l'avantatge de Sporting a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Sporting va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Malick Rouga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): En David Obregón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Manel Montilla? Un error clamorós seu va donar a Isidre Traver una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Ismael Saura Pradas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristóbal Zapata per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julio Gabaldón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robin van der Veen de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Sporting ho intentava per la dreta per mitjà de Robin van der Veen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Michi Schräghans va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, William Ndugai gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julio Gabaldón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en William Ndugai.

SD Cervo-Sargadelos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cervo-Sargadelos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Isidre Traver va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 54 minuts, el Cervo-Sargadelos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Cervo-Sargadelos van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Pedro Velando no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.