Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Purina F.C (1587343) - Villafranca cf (799096) » 726964650: T75/J13/VII

Liga 726964650 Información oficial sobre el partido 726964650 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.186 (38222)

Purina F.C Alineación oficial del equipo 'Purina F.C' en el partido 1 - 0 Villafranca cf Alineación oficial del equipo 'Villafranca cf' en el partido
Óscar José Almendras (32') 1 - 0
Purina F.C Alineación oficial del equipo 'Purina F.C' en el partido 1 - 0 Villafranca cf Alineación oficial del equipo 'Villafranca cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Purina F.C Alineación oficial del equipo 'Purina F.C' en el partido 6 - 1 Villafranca cf Alineación oficial del equipo 'Villafranca cf' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purina F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Óscar José Almendras, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Óscar José Almendras va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Pierre N'Danga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Purina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lucian Clăpan en un 1 contra 1 amb el porter Pau Daviu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 40 podia haver acabat en gol, però Pau Daviu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Purina la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Carlos Guzmán Baños es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Villafranca cf

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Villafranca va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sven-Ole Holischka es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Villafranca Javier Galiano quasi marca al minut 61 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Per Elverum l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartelmi Sáinz Espuelas.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Sven-Ole Holischka de Villafranca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.