Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Superapache (1582733) - New Pinkies (1598904) » 726964125: T75/J9/VII

Liga 726964125 Información oficial sobre el partido 726964125 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.177 (38213)

Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido 2 - 0 New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido
Corentin Rabusseau (1') 1 - 0
Gian Luigi Zerbi (70') 2 - 0
Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido 2 - 0 New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido 2 - 0 New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superapache

Goles Goles

  • 119 Minuto 1 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Superapache va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Corentin Rabusseau va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Superapache va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gian Luigi Zerbi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2, Patrici Rigol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Caspe va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yuriy Poltavets. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Patrici Rigol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Ramón Caspe va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Obeko Usarralde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

New Pinkies Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinkes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gilberto Lonfernini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pinkes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hannu Jäväjä, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Julián Balbás Fernández va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Giulio Lo Iacono, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 71 en Juan Costa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Franco Caforio va impedir que reduïssin les diferències al marcador.