Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Pinkies Football Club (1598904) - Camaron Fc (777844) » 726964100: T75/J2/VII

Liga 726964100 Información oficial sobre el partido 726964100 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.177 (38213)

New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido 1 - 1 Camaron Fc Alineación oficial del equipo 'Camaron Fc' en el partido
0 - 1 David Leonardo Espinoza (40')
Ignacio Virto (44') 1 - 1
New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido 1 - 1 Camaron Fc Alineación oficial del equipo 'Camaron Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Pinkies Football Club Alineación oficial del equipo 'New Pinkies Football Club' en el partido 2 - 3 Camaron Fc Alineación oficial del equipo 'Camaron Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Pinkies Football Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ignacio Virto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinkes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sidney Shaw, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Egieder Gilarte va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Puente va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ondino Garro va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Pau Guarí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Giulio Lo Iacono del Pinkes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Bamba Keshubi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pinkes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bamba Keshubi.

Camaron Fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En David Leonardo Espinoza donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Claudio Benericetti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): David Leonardo Espinoza va xutar magistralment una falta al minut 34 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tantín Bauchamp no va ser aprofitada per en Louis Ruzicka que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pinkes. La jugada d'estratègia del Camaron per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Matteo Lasciato va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Maíz Milán va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ramón Caspe va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Augusto Serrano de Camaron amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.