Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amigos de la Sepia (1461682) - U. E. Almogàvers (31022) » 726964057: T75/J6/VII

Liga 726964057 Información oficial sobre el partido 726964057 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.176 (38212)

Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 0 - 6 U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido
0 - 1 Christoffer Gusmik (2')
0 - 2 Werner Denis (14')
0 - 3 Amando Cubero (26')
0 - 4 Albert Maruny (52')
0 - 5 Werner Denis (62')
0 - 6 Amando Cubero (84')
Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 0 - 6 U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido 0 - 2 U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amigos de la Sepia

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro Guerendain va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Amigos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chakib El-Meziati de Amigos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Víctor Iliberri de Amigos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

U. E. Almogàvers

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Christoffer Gusmik donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Werner Denis va augmentar l'avantatge de Almogàvers a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Amando Cubero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 0 - 3 per a Almogàvers.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Albert Maruny, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Amando Cubero va acabar en una passada genial cap al jugador de Almogàvers Werner Denis, que va marcar el 0 - 5.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Almogàvers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Amando Cubero va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Juan Ortiz de Galisteo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leonel Ubilla, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Antonio Nofre va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Amando Cubero va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Almogàvers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Werner Denis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Werner Denis de Almogàvers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.