Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weeh tío m enamorao (1335287) - Densy CD (314433) » 726963965: T75/J11/VII

Liga 726963965 Información oficial sobre el partido 726963965 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.174 (38210)

Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido 3 - 1 Densy CD Alineación oficial del equipo 'Densy CD' en el partido
Heino Hellings (30') 1 - 0
Miguel Trigo (39') 2 - 0
Rubén Palma (53') 3 - 0
3 - 1 Regino Ares Fernández (68')
Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido 3 - 1 Densy CD Alineación oficial del equipo 'Densy CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido 3 - 1 Densy CD Alineación oficial del equipo 'Densy CD' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weeh tío m enamorao

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): enamorao prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Heino Hellings va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Trigo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): enamorao va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rubén Palma va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Miguel Núñez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de enamorao se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Rubén Palma, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Densy, però Niklas Platthaus no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Álvaro Jofresa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Marcos Salabert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heino Hellings per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bernardo Fuentes Campos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Densy CD

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 68, el jugador visitant Regino Ares Fernández va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Krunoslav Saorić va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Karl-Oskar Vinbom, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Karl-Oskar Vinbom en un penal llençat per en Xilberto Acebeiro va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Densy va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Sebas Solé no va poder controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Densy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sebas Solé va sortir per sobre el travesser.