Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Overbetnuts (1419768) - X Y Ñ (1418406) » 726963833: T75/J6/VII

Liga 726963833 Información oficial sobre el partido 726963833 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.172 (38208)

Unionistas Villarreal Alineación oficial del equipo 'Unionistas Villarreal' en el partido 1 - 1 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
程 (Cheng) 兴义 (Xingyi) (6') 1 - 0
1 - 1 David Osorio Chacón (34')
Unionistas Villarreal Alineación oficial del equipo 'Unionistas Villarreal' en el partido 1 - 1 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unionistas Villarreal Alineación oficial del equipo 'Unionistas Villarreal' en el partido 0 - 2 X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas Villarreal

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Unionistas s'avançava en el marcador després que en 程 (Cheng) 兴义 (Xingyi) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Marañón de Unionistas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

X Y Ñ

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan David Osorio Chacón va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Săndel Săndulescu sol davant la porteria al minut 15, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Claudio Tafani va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Climent Morant va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Săndel Săndulescu va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Claudio Tafani, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del XYÑ van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Taimo Rajala, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del XYÑ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Prados, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Claudio Tafani va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Climent Morant, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Víctor Prados quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.