Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalans del Sud (1336465) - SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB (1455638) » 726963495: T75/J5/VII

Liga 726963495 Información oficial sobre el partido 726963495 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.166 (38202)

Catalans del Sud Alineación oficial del equipo 'Catalans del Sud' en el partido 3 - 1 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
0 - 1 Adrián Guardia (22')
Manel Auquer (48') 1 - 1
Joan Gabriel Musarra (80') 2 - 1
Tomàs Vinyoles (87') 3 - 1
Catalans del Sud Alineación oficial del equipo 'Catalans del Sud' en el partido 3 - 1 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalans del Sud Alineación oficial del equipo 'Catalans del Sud' en el partido 4 - 0 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalans del Sud

Goles Goles

  • 135 Minuto 48 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Manel Auquer va demostrar la seva experiència quan al minut 48 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Catalans va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 80 Joan Gabriel Musarra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tomàs Vinyoles va incrementar l'avantatge de Catalans amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): En Jordi Serrallonga va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 17, però el porter visitant José María Raguenel el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Catalans va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Subirana en un 1 contra 1 amb el porter José María Raguenel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 38 minuts, en Salvador Viladrosa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Catalans per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Viadé, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Serrallonga va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Sabino Gamoia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Manel Auquer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Sabino Gamoia va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Viadé.

SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Adrián Guardia de FOOTBALL va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Juan Mínguez Salas, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ventín Aguión de Ponte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.