Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Skool (989983) - Real Venoxx CF (311747) » 726963488: T75/J3/VII

Liga 726963488 Información oficial sobre el partido 726963488 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.166 (38202)

Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 0 - 1 Los Galacticos de Badajoz Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos de Badajoz' en el partido
0 - 1 Eloy García (49')
Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 0 - 1 Los Galacticos de Badajoz Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos de Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 2 - 5 Los Galacticos de Badajoz Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos de Badajoz' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,8 % 1,4 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Sarral

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Marc Ferraté arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Remedios en un 1 contra 1 amb el porter Just Schwartz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En David Remedios del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marc Ferraté, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el Athletic va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marc Ferraté no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Fabio Irago no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Los Galacticos de Badajoz

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eloy García va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Ludovic Latouche va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Kristian Dittmer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galacticos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Ömer Lütfü Kutluay de Galacticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.