Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Skool (989983) - SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB (1455638) » 726963479: T75/J1/VII

Liga 726963479 Información oficial sobre el partido 726963479 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.166 (38202)

Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 1 - 0 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
José Cerrato (36') 1 - 0
Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 1 - 0 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Sarral Alineación oficial del equipo 'Athletic Sarral' en el partido 2 - 0 SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Sarral

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Athletic va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisco José De Biescas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Cerrato que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marc Ferraté per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José María Raguenel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, Fabio Irago gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de David Remedios des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En David Remedios es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Menzu Mrabet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de José María Raguenel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

SAN ROQUE DE LEPE FOOTBALL CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Juan Cotoner va estar a punt de posar per davant a FOOTBALL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ayachi El-Alaoui va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adrián Guardia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Zipiro Mañarieta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ventín Aguión de Ponte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.