Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Kepler Odyssey (796763) - gagagagag (777073) » 726963465: T75/J11/VII

Liga 726963465 Información oficial sobre el partido 726963465 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.165 (38201)

A.D. Kepler Odyssey Alineación oficial del equipo 'A.D. Kepler Odyssey' en el partido 1 - 1 Córdoba Califa CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Califa CF' en el partido
0 - 1 Quim Cols (24')
Gabriel Enrich (74') 1 - 1
A.D. Kepler Odyssey Alineación oficial del equipo 'A.D. Kepler Odyssey' en el partido 1 - 1 Córdoba Califa CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Califa CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D. Kepler Odyssey Alineación oficial del equipo 'A.D. Kepler Odyssey' en el partido 2 - 1 Córdoba Califa CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Califa CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Kepler Odyssey

Goles Goles

  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Odyssey va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Gabriel Enrich, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Andrea Ignesti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Odyssey se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Mateusz Sobaszek va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 205 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Bozhidar Georievski de Odyssey va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mickaël Delzenne al minut 47 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Odyssey va estar a punt de marcar quan Bozhidar Georievski va fer una passada impressionant a Mickaël Delzenne, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Enrich de Odyssey amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Córdoba Califa CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el Córdoba va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Quim Cols, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Bozhidar Georievski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Morgan Cerbella, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Quim Cols va estar a punt de posar per davant a Córdoba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bozhidar Georievski va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, José María Alvite de Córdoba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enol Gómez de Córdoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.