Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castolo F.C. (492237) - Galaxy Sabadell (487728) » 726963350: T75/J11/VII

Liga 726963350 Información oficial sobre el partido 726963350 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.163 (38199)

Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 1 - 2 Galaxy Sabadell Alineación oficial del equipo 'Galaxy Sabadell' en el partido
0 - 1 Lilleman Åhlmo (20')
Ola Engebretsen (34') 1 - 1
1 - 2 Fruitós Ventosa (37')
Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 1 - 2 Galaxy Sabadell Alineación oficial del equipo 'Galaxy Sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castolo F.C. Alineación oficial del equipo 'Castolo F.C.' en el partido 2 - 0 Galaxy Sabadell Alineación oficial del equipo 'Galaxy Sabadell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castolo F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castolo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ola Engebretsen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lohrasp Adib Neyshabouri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castolo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Waldemar Pajączkowski, però el porter rival va fer una gran aturada.

Galaxy Sabadell

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El Sabadell era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lilleman Åhlmo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sabadell va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fruitós Ventosa, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aldo Rossen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lilleman Åhlmo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Pau Rocasalvas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lilleman Åhlmo va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Aldo Rossen, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Sabadell van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Lilleman Åhlmo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sabadell va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jędrzej Godek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.