Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HTC-Highroad (1587682) - TOMATE BARBASTRO CD (487586) » 726963185: T75/J12/VII

Liga 726963185 Información oficial sobre el partido 726963185 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.160 (38196)

HTC-Highroad Alineación oficial del equipo 'HTC-Highroad' en el partido 5 - 1 TOMATE BARBASTRO CD Alineación oficial del equipo 'TOMATE BARBASTRO CD' en el partido
Luis Echalecu (14') 1 - 0
Juan Palma (24') 2 - 0
Saïd Bensaid (26') 3 - 0
Saïd Bensaid (33') 4 - 0
4 - 1 Fabián Beamud (50')
Juan Palma (59') 5 - 1
HTC-Highroad Alineación oficial del equipo 'HTC-Highroad' en el partido 5 - 1 TOMATE BARBASTRO CD Alineación oficial del equipo 'TOMATE BARBASTRO CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HTC-Highroad Alineación oficial del equipo 'HTC-Highroad' en el partido 3 - 0 TOMATE BARBASTRO CD Alineación oficial del equipo 'TOMATE BARBASTRO CD' en el partido
Tiene suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HTC-Highroad

Goles Goles

  • 139 Minuto 14 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Luis Echalecu van servir per superar a l'últim defensor, en Iban Galdeano. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de HTC-Highroad cantant "Luis Echalecu selecció!"
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Juan Palma va incrementar l'avantatge de HTC-Highroad amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Saïd Bensaid de HTC-Highroad va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): HTC-Highroad va aconseguir el 4 - 0 quan Saïd Bensaid va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Palma, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El HTC-Highroad ho intentava per la dreta per mitjà de Alfredo Juaristi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Urquiza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Saïd Bensaid de HTC-Highroad gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Txema Lucas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Álex Maine va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alfredo Juaristi de HTC-Highroad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

TOMATE BARBASTRO CD

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HTC-Highroad. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fabián Beamud la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BARBASTRO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): BARBASTRO van sortir al contraatac amb encert al minut 22, però Fabián Beamud no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.