Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nataliaalbertoelisa (772292) - Warlock Masters (1462159) » 726962802: T75/J14/VII

Liga 726962802 Información oficial sobre el partido 726962802 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.153 (38189)

nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido 0 - 0 Warlock Masters Alineación oficial del equipo 'Warlock Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nataliaalbertoelisa Alineación oficial del equipo 'nataliaalbertoelisa' en el partido 0 - 1 Warlock Masters Alineación oficial del equipo 'Warlock Masters' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nataliaalbertoelisa

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juuso Ihatsu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): nataliaalbertoelisa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patxi Gastaka ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de nataliaalbertoelisa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Patxi Gastaka, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Pavel Seitl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de nataliaalbertoelisa, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sérgio Leme va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emil Tzotzorkov de nataliaalbertoelisa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Emil Tzotzorkov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sérgio Leme de nataliaalbertoelisa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Warlock Masters

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Warlock Félix Villamañán quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fahd Choumassi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yves Schreiber es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.