Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heretics CF (441620) - ALBACETE FC FOOTBALL CLUE (1335230) » 726962751: T75/J1/VII

Liga 726962751 Información oficial sobre el partido 726962751 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.153 (38189)

Heretics CF Alineación oficial del equipo 'Heretics CF' en el partido 1 - 0 ALBACETE FC FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'ALBACETE FC FOOTBALL CLUE' en el partido
Asteri Areozorrotza (6') 1 - 0
Heretics CF Alineación oficial del equipo 'Heretics CF' en el partido 1 - 0 ALBACETE FC FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'ALBACETE FC FOOTBALL CLUE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heretics CF Alineación oficial del equipo 'Heretics CF' en el partido 2 - 0 ALBACETE FC FOOTBALL CLUE Alineación oficial del equipo 'ALBACETE FC FOOTBALL CLUE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heretics CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Asteri Areozorrotza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Pemartín, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomàs Vilatje va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Heretics ho intentava per la dreta per mitjà de Asteri Areozorrotza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Asteri Areozorrotza de Heretics va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Heretics, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Sergio Pemartín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Asteri Areozorrotza de Heretics va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ALBACETE FC FOOTBALL CLUE

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Gabaldón va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jorge Miguel Dutari rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ALBACETE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Miguel Dutari va sortir per sobre el travesser.