Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPARTA DE LEVANTE (1419566) - atleticcoguadalajara (435386) » 726962573: T75/J13/VII

Liga 726962573 Información oficial sobre el partido 726962573 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.149 (38185)

SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 0 - 2 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
0 - 1 Bob Jolie (34')
0 - 2 Ermanno Mezzalira (87')
SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 0 - 2 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 1 - 5 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA DE LEVANTE

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Adrián Gil era fer passades de llarga distància. Al minut 13 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Raúl Calcina però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Adrián Gil marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Rafael Nava que va xutar a fora per molt poc.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro Estor estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Calcina, als 36 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damián Obregón de LEVANTE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atleticcoguadalajara

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bob Jolie que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a atleticcoguadalajar.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Ermanno Mezzalira des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Ermanno Mezzalira va estar a punt de posar per davant a atleticcoguadalajar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Chad Madden va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mehmet Enver va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ermanno Mezzalira va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mehmet Enver. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Lilian Garçon de atleticcoguadalajar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.