Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPARTA DE LEVANTE (1419566) - Real Cabezabolo (1335612) » 726962564: T75/J10/VII

Liga 726962564 Información oficial sobre el partido 726962564 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.149 (38185)

SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 1 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
Rafael Nava (31') 1 - 0
SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 1 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPARTA DE LEVANTE Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE LEVANTE' en el partido 2 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA DE LEVANTE

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del LEVANTE va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafael Nava, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): LEVANTE va gaudir d'un penal a favor al minut 27, però el jugador Narciso Gaibor va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Salvador Irigoyen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Calcina de LEVANTE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Pol Civil de LEVANTE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Daniel Olmo Sáenz després que el jugador de LEVANTE li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Real Cabezabolo

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ulises Villafruela estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Segismundo Gaínza, als 21 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cabezabolo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Julio Curucheta sol davant la porteria al minut 66, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cabezabolo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Cejudo-Alcántara, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Segismundo Gaínza, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Soriano Amado de Cabezabolo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.