Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paraiso de verdes estrellas F.c (1462827) - C.F. IBERIA L.A.E. (1578141) » 726961994: T75/J8/VII

Liga 726961994 Información oficial sobre el partido 726961994 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.139 (38175)

Paraiso de verdes estrellas F.c Alineación oficial del equipo 'Paraiso de verdes estrellas F.c' en el partido 0 - 2 C.F. IBERIA L.A.E. Alineación oficial del equipo 'C.F. IBERIA L.A.E.' en el partido
0 - 1 Felipe Javier Anero (30')
0 - 2 Ricardo Piñeiro (50')
Paraiso de verdes estrellas F.c Alineación oficial del equipo 'Paraiso de verdes estrellas F.c' en el partido 0 - 2 C.F. IBERIA L.A.E. Alineación oficial del equipo 'C.F. IBERIA L.A.E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paraiso de verdes estrellas F.c Alineación oficial del equipo 'Paraiso de verdes estrellas F.c' en el partido 3 - 1 C.F. IBERIA L.A.E. Alineación oficial del equipo 'C.F. IBERIA L.A.E.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paraiso de verdes estrellas F.c

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markos Iruretagoiena va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Euloxio Macramé! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de estrellas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julián Serra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Nereyo Iramain va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): estrellas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Julián Serra va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Euloxio Macramé de estrellas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F. IBERIA L.A.E.

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Felipe Javier Anero va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Ricardo Piñeiro va augmentar l'avantatge de IBERIA a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Francisco Escaray, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Manuel Aliart va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.