Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LogroñoShore (1421722) - Cantabria Warriors (30808) » 726961909: T75/J1/VII

Liga 726961909 Información oficial sobre el partido 726961909 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.138 (38174)

LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido 3 - 1 Cantabria Warriors Alineación oficial del equipo 'Cantabria Warriors' en el partido
Pablo Butazzoni (20') 1 - 0
1 - 1 Diego Escama (60')
Marius-Cosmin Bulintiş (61') 2 - 1
Marius-Cosmin Bulintiş (81') 3 - 1
LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido 3 - 1 Cantabria Warriors Alineación oficial del equipo 'Cantabria Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido 3 - 0 Cantabria Warriors Alineación oficial del equipo 'Cantabria Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LogroñoShore

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Pablo Butazzoni, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LogroñoShore es posava per davant!
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marius-Cosmin Bulintiş, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Marius-Cosmin Bulintiş va augmentar l'avantatge de LogroñoShore a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): LogroñoShore va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kas van Kulemborg ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Rodrigue Riou va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LogroñoShore.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Pablo Butazzoni gairebé va marcar per a LogroñoShore des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Marius-Cosmin Bulintiş es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rodrigue Riou va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Steffen Fesefeldt al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marius-Cosmin Bulintiş va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): István Bombera de LogroñoShore va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cantabria Warriors

Goles Goles

  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cantabria amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Diego Escama, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cantabria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bruno Danielsen, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harald Merzbacher de Cantabria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Mata.